Vakkennis

voor zorgprofessionals

SZZ wil de aangesloten zorgbedrijven en hun medewerkers de mogelijkheid bieden om zich bij te scholen op thema’s die voor hun professionele ontwikkeling van belang zijn.

SZZ kent 2 leeromgevingen:

  • Een leeromgeving die een rechtstreekse verbinding heeft met Hakademie.
  • Een leeromgeving verzorgd door SZZ voor overige opleidingen.

In beide leeromgevingen zijn opleidingen beschikbaar die aansluiten bij jouw wensen en die je professionaliteit en deskundigheid verder optimaliseren.

Werkwijze

De HAKA- opleidingen hebben als uitgangspunt ‘het leren op de werkplek’.

De procedure werkt als volgt:

Elke ondernemer/lid krijgt jaarlijks eenmalig van SZZ het abonnementsgeld voor de Hakademie. Hiermee krijg je korting op alle opleidingen. Wanneer je wil deelnemen aan een van de HAKA-opleidingen en gebruik wil maken van het abonnement dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de Hakademie. Alle leden van SZZ zijn bij hen bekend. Je krijgt direct een inlogcode waarmee je aan de slag kunt.

Een aantal opleidingen, zoals het Reflectielab en Persoonlijke Ontwikkeling, zijn gratis als je een abonnement hebt bij Haka. Je moet deze opleidingen uiteraard wel gewoon aanvragen.

Medewerkers

Ook medewerkers van de zorgboerderijen kunnen een abonnement afsluiten en een keuze maken uit de opleidingengids. Dit is al voordeliger bij het volgen van 2 opleidingen. Voor de medewerkers wordt door SZZ geen abonnementskorting gegeven, de kosten bedragen € 50,-.

Medewerkers worden door hun werkgever aangemeld bij SZZ voor het volgen van bepaalde opleidingen. Stuur een mailtje naar ivonne@zorgboerenzuid.nl. Zij meldt je aan bij HAKA waarna je jouw inloggegevens krijgt toegezonden.

Opleidingen op locatie

SZZ wil het volgen van opleidingen maximaal faciliteren. Wanneer er voldoende deelnemers zijn kunnen de opleidingen (o.a. met workshops) plaatsvinden bij SZZ in Waalwijk of in-company.

Een opleiding start bij aanmelding van 8 deelnemers, met een maximum van 12 tot 15 deelnemers, afhankelijk van de opleiding.