Filters
’t Angelag

’t Angelag

Waalre

Zorgboerderij ’t Angelag biedt dagbesteding aan ouderen op het melkveebedrijf. Naast het melkvee zijn er ook veel andere dieren aanwezig.

’t Binnenveld

’t Binnenveld

Schijndel

Zorghoeve ’t Binnenveld in Schijndel is een actief akkerbouwbedrijf, met de nadruk op aardappelen. De tuinen met groente, fruit en bloemen worden ingezet als zorgboerderij.

’t Brugske

’t Brugske

Borkel en Schaft

Zorghoeve ’t Brugske ligt tegen het natuurgebied ‘De Plateaux’ aan. De landelijke ligging straalt rust uit, precies wat de gasten nodig hebben.

’t Ham

’t Ham

Veghel

Zorgboerderij ’t Ham in Veghel is een boerderij met jongvee, brandrode koeien en zorgtuin. Er is elke dag volop werk op de boerderij.

’t Kuyperke

’t Kuyperke

Batenburg

Boerderij ’t Kuyperke ontvangt gasten in de groepsaccommodatie en richt zich daarnaast op de dagbesteding van ouderen.

’t Lieseind

’t Lieseind

Schijndel

Zorgkwekerij ’t Lieseind is een glastuinbouwbedrijf met vele tuinbouwactiviteiten. Er worden eenjarige planten gestekt, opgekweekt en verkocht.

’t Personnebos

’t Personnebos

Beuningen

Zorgboerderij ’t Personnebos wil ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking mee laten genieten van het agrarisch bedrijf.

’t Raakeind

’t Raakeind

Molenschot

Zorgboerderij ’t Raakeind is een reguliere melkveehouderij. Dagelijks melken we 85 koeien en verzorgen we het daarbij behorende jongvee.

’t Spiek

’t Spiek

Rijkevoort

Op ’t Spiek zijn allerlei boerderijdieren aanwezig zoals: koeien, varkens, kippen, schapen, geiten, konijnen, paarden en scharrelvleeskuikens.

’t Wijland

’t Wijland

Driewegen

’t Wijland is een zorgboerderij voor mensen die het “wij” gevoel niet altijd kennen en hierdoor moeite hebben een plekje te vinden binnen de arbeidsmarkt.

3Antonius Leerhoeve

3Antonius Leerhoeve

Langeweg

3Antonius verzorgt zinvolle, onderwijsgerichte, arbeidsmatige dagbesteding en re-integratie van (jong) volwassenen.

A.A.I. centrum De Klimop

A.A.I. centrum De Klimop

Etten-Leur

A.A.I. centrum De Klimop helpt kinderen met hulp van paarden en honden in een heerlijke landelijke omgeving.

Aan de Hand

Aan de Hand

Scharendijke

Begeleidingscentrum Aan de Hand heeft als doel kinderen met een autisme spectrum- of psychisch aanverwante stoornis een ontspannen tijd te geven.

An ’t Hoag

An ’t Hoag

Rijkevoort de Walsert

Doe-boerderij An ’t Hoag is een kleinschalige boerderij en camping waar zorg en begeleiding wordt gegeven aan mensen met een hulpvraag.

Appelbloesem

Appelbloesem

Hilvarenbeek

Stichting Appelbloesem biedt mensen met dementie of geheugenproblemen een veilige plek waar zij met respect voor hun persoonlijkheid zichzelf kunnen zijn.

Arbeidslust

Arbeidslust

Sint-Oedenrode

Vanuit onze duurzame kringloopboerderij Hoeve Arbeidslust werken we met veel plezier aan onze droom van boer tot bord.

Bouwlust

Bouwlust

Nieuwerkerk

Zorgboerderij Bouwlust ligt in het buitengebied van Schouwen-Duiveland, tussen Zierikzee en Nieuwerkerk. Omzoomd door bomen en struiken tussen de weilanden is het een heerlijk rustige plek.

BuitenGewoon

BuitenGewoon

Raamsdonk

BuitenGewoon biedt professionele begeleiding en kleinschalige logeeropvang aan kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum en/of ADHD.

Buitenleven

Buitenleven

Groesbeek

Zorgboerderij Buitenleven is een modern rundveebedrijf waar gasten kunnen meegenieten van het leven op het platteland.

Buyskêrke

Buyskêrke

Zoutelande

Christelijke zorgboerderij Buyskêrke biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap.

Catharina Maria Hof

Catharina Maria Hof

Kamperland

Zorgboerderij Catharina Maria Hof is een akkerbouwbedrijf waar aardappelen, bieten, granen en luzerne worden geteeld.

D’n Hoef

D’n Hoef

Lierop

Op D’n Hoef draait het op schooldagen en in weekenden en vakanties om bewustwording van jezelf en de eigen omgeving. De natuur staat hierin centraal.

D’n Oerse Have

D’n Oerse Have

Veldhoven (Oerle)

Zorgboerderij d’n Oerse Have laat cliënten met een arbeidshandicap en de kwetsbare burger gewoon meedoen.

De 2 Linden

De 2 Linden

Linden

Zorgboerderij de 2 Linden is een veehouderij met melkkoeien en opfokmelkgeiten. Ook worden er op kleine schaal groentes en bloemen gekweekt.

De Akkerwinde

De Akkerwinde

Nisse

De Akkerwinde biedt ontwikkelingsgerichte, arbeidsmatige dagbesteding aan volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en zaterdagopvang aan kinderen en jongeren met een zorgvraag.

De Bremberg

De Bremberg

Etten-Leur

Bij zorgboerderij De Bremberg wordt zorg gecombineerd met het werken op de vaste plantenkwekerij en genieten van het buitenleven.

De Broekse Hoeve

De Broekse Hoeve

Mariahout

Zorgboerderij De Broekse Hoeve biedt mensen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking en/of NAH een zinvolle dagbesteding, met de mogelijkheid om te logeren.

De Cinquant

De Cinquant

Haps

De Cinquant is gespecialiseerd in zorg, gecombineerd met boerderijwerkzaamheden, en het onderhouden van de natuur. Toch is het altijd een echte boerderij gebleven!

De Elsburg

De Elsburg

Berlicum

Zorgboerderij De Elsburg biedt gezellige, veelzijdige dagbesteding op het platteland. Er zijn schapen, koeien, kippen, paarden en een kattenpension.

De Elsten

De Elsten

Bladel

Zorghoeve de Elsten is een kleinschalige dagbestedingsplek voor mensen die graag actief in het leven willen blijven staan, ieder op eigen niveau.

De Gagelhoeve

De Gagelhoeve

Mill

Op de Gagelhoeve woont een kleine kudde Friese paarden en een pony. Hiermee worden coaching, trainings- en therapietrajecten verzorgd.

De Gastvrijheid

De Gastvrijheid

Velp (NB)

Zorg- en gastenboerderij De Gastvrijheid biedt zorg op maat, of het nu gaat om dagbesteding of logeeropvang.

De Groenen ‘Of

De Groenen ‘Of

Kloosterzande

De Groenen ‘Of is een kleinschalig zorgproject, gevestigd op een woonboerderij aan de rand van het dorp Kloosterzande in Zeeuws-Vlaanderen.

De Haartse Hoeve

De Haartse Hoeve

Beugen

Zorgboerderij De Haartse Hoeve is gelegen aan het prachtige natuurgebied De Vilt en biedt deelnemers een fijne dag midden in de natuur.

De Hagelaar

De Hagelaar

Best

De visie van De Hagelaar is mensen meer laten bewegen, elke dag eten van eigen land en op deze manier langer uit de verpleegzorg blijven.

De Heerevelden

De Heerevelden

Handel

Activiteitenplek de Heerevelden is een kleinschalige zorgonderneming gelegen op een rustige locatie in het buitengebied van Handel.

De Helenahoeve

De Helenahoeve

Helenaveen

De Helenahoeve biedt een plek waar jongeren en jongvolwassenen met ‘beperking(en)’ hun tijdelijke verblijf op een zinvolle wijze kunnen invullen samen met de andere bewoners.

De Hoeve

De Hoeve

Liessel

Zorgboerderij De Hoeve is een gangbare paardenhouderij die zich richt op dagopvang en activering voor zowel kinderen als volwassenen.

De Kaasdonk

De Kaasdonk

Raamsdonk

De Kaasdonk is een kaas- en zorgboerderij waar op ambachtelijke wijze kaas gemaakt wordt van koemelk en geitenmelk.

De Kuijkhoeve

De Kuijkhoeve

Valkenswaard

De Kuijkhoeve biedt zinvolle dagbesteding, waar een balans gezocht wordt in de juiste hoeveelheid prikkels.

De La Vie

De La Vie

Nispen

Zorgbureau De la Vie richt zich op het voorkomen, behandelen, begeleiden en/of draaglijk maken van verschillende problematieken.

De Leemberg

De Leemberg

Woensdrecht

Bij zorgboerderij De Leemberg wordt gebruik gemaakt van de rustgevende werking van het buitenleven, de ruimte en de omgang met dieren en mensen.

De Liesvelden

De Liesvelden

Beek en Donk

Bijzonder aan zorgboerderij De Liesvelden is dat de accommodatie geheel is aangepast aan mensen die rolstoelafhankelijk zijn.

De Locatie

De Locatie

Vlijmen

Zorgboerderij De Locatie biedt kleinschalige en persoonlijke hulp aan jongeren in een vertrouwde omgeving en verbindt wonen, werken en zorg met elkaar op één locatie.

De Maashoeve

De Maashoeve

Haarsteeg

Zorgboerderij de Maashoeve is een traditioneel melkveebedrijf met ongeveer 80 melkkoeien en het nodige kleinvee.

De Maashof

De Maashof

Maasbommel

Zorgboerderij de Maashof biedt ondersteunende en activerende zorg aan mensen van alle leeftijden, die behoefte hebben aan persoonlijke aandacht.

De Mekkerbek

De Mekkerbek

Baarle-Nassau

De Mekkerbek is een productieve boerderij met een échte boer en boerin en échte werkzaamheden in combinatie met veel hobbydieren.

De Noordhoek

De Noordhoek

’s-Heer Abtskerke

Wij zijn een christelijke zorgboerderij en bieden zorg en begeleiding aan mensen met een (ernstige) verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

De Omslag

De Omslag

IJzendijke

De Omslag is een leer-werkboerderij waar mensen met een beperking aan de slag kunnen bij een knaagdierfokkerij en in de speciaal aangelegde tuin.

De Ouwe Tol

De Ouwe Tol

Bergen op Zoom

Met een tuin van 7500 m2 is dit een uitstekende plek om onder begeleiding aan de slag te gaan. Hierbij kan je denken aan werken in de tuin, iets creatiefs maken, wandelen en koken met producten uit eigen tuin.

De Paalse Hoeve

De Paalse Hoeve

Graauw

Op en rond het erf van zorgboerderij De Paalse Hoeve bevindt zich een landschapstuin met verschillende soorten planten, bloemen en bomen.

De Polder

De Polder

Etten-Leur

Zorgboerderij de Polder is een melkveebedrijf met jongveeopfok, waar mensen kunnen meegenieten van de rust, de ruimte, natuur en de dieren.

De Rebus

De Rebus

Bergen op Zoom

De Rebus is een kleinschalige zorgboerderij die dagbesteding aanbiedt aan diverse doelgroepen, onder wie jongeren en jongvolwassenen.

De Ruige velden

De Ruige velden

Lepelstraat

De Ruige velden biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, die affiniteit hebben of willen krijgen met het Brabantse boerenleven.

De Stoofhoeve

De Stoofhoeve

Poortvliet

Zorgboerderij de Stoofhoeve is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met dementie en andere geheugenproblematiek.

De Vrijbuiter

De Vrijbuiter

Hedel

Onze boerderij ligt midden in het buitengebied waar wij volop mogelijkheden en kansen hebben om optimaal van de buitenruimte te kunnen profiteren.

De Wederloop

De Wederloop

Diessen

De Wederloop is een boerderij met melkvee, varkens, kleinvee en huisdieren, gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Broek’.

De Zwaluw

De Zwaluw

Lage Zwaluwe

De Zwaluw is een biologisch akkerbouwbedrijf en biedt veelzijdige dagbesteding. Klanten zijn er ook welkom: in de groentenpluktuin en in de winkel.

Den Hof

Den Hof

Halsteren

Boerderij Den Hof bestaat uit 3 takken: de melkveehouderij, een boerderijwinkel met terras en de zorgboerderij.

Dobbelshoeve

Dobbelshoeve

Heeswijk-Dinther

Zorgboerderij Dobbelshoeve biedt voor een klein gezelschap van mensen met een beperking passend werk onder professionele begeleiding.

EQuiMio

EQuiMio

Sint-Annaland

De rust, de ruimte, het respect voor mens, dier en omgeving bij EQuiMio helpt volwassenen en kinderen om de rust in zichzelf te vinden.

Equus & Ego

Equus & Ego

Drongelen

Equus & Ego is een kleinschalige zorgboerderij waar het (terug)vinden van de kracht in kinderen en jongeren centraal staat.

Giersbergen

Giersbergen

Drunen

Zorgboerderij Giersbergen heeft een grote moestuin en een forse timmerwerkplaats, een mooie vijver en diversen soorten kleinvee, koeien en paarden.

Goeiedag Dagbesteding

Goeiedag Dagbesteding

Rijkevoort

Onze aandacht gaat uit naar ouderen die zelfstandig wonen, maar door omstandigheden meer behoefte hebben aan structuur, activiteiten en gezelligheid.

Het Kleine Bos

Het Kleine Bos

Boxtel

Zorgboerderij Het Kleine Bos ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied De Kampina. Er wordt passende dagbesteding aan ouderen geboden in een kleinschalige sfeer.

Het Scheiend

Het Scheiend

Oirschot

Het Scheiend is een zorgboerderij voor ouderen gelegen tussen de 2 prachtige natuurgebieden De Mortelen en De Kampina.

Het Spekrijt

Het Spekrijt

Deurne

Het Spekrijt is een zorgboerderij met onbegrensde mogelijkheden. Er is zoveel te doen, je vervelen gebeurt hier bijna niet. Iedereen kan zijn of haar eigen tempo bepalen.

Intzadel

Intzadel

Oud-Vossemeer

Zorgboerderij Intzadel is een paardenhouderij en is gespecialiseerd in het zo natuurlijk mogelijk houden, verzorgen en huisvesten van Tinkers.

Japara

Japara

Erp

Zorgboerderij Japara heeft als doel om volwassenen en kinderen met diverse soorten zorgvragen een passende dagbesteding aan te bieden.

Jodi-Sintepier

Jodi-Sintepier

Nieuwvliet

Op zorgboerderij Jodi-Sintepier zijn veel verschillende soorten fruit­bomen, een bloemen- en groentetuin en weiden met grote en kleine dieren.

Kakelbont

Kakelbont

Dinteloord

Zorghoeve Kakelbont is een gemengd bedrijf met fruitteelt en pluimvee. Het is een KAKELBONT gezelschap!

Kiplekker

Kiplekker

Reusel

Zorgboerderij “Kiplekker” is een kleinschalige zorgboerderij, gestart in 2011 op het al bestaande pluimveebedrijf.

Klaterspeel

Klaterspeel

Maarheeze

Zorgboerderij Klaterspeel is een vleesvarkensbedrijf. Naast de vleesvarkens zijn er nog diverse andere dieren op de boerderij aanwezig.

Kwiek

Kwiek

Hoogeloon

Zorgboerderij Kwiek Zorgboerderij Kwiek is gevestigd in het Kempische dorp Hoogeloon. In samenwerking met Kaasboerderij…

Landleven

Landleven

Kortgene

Bij zorgboerderij, veeteelt- en akkerbouwbedrijf Landleven worden elke dag de koeien gemolken, de kalfjes gevoerd en er wordt op het land gewerkt.

Leekzicht

Leekzicht

Boerdonk

Leekzicht is een reguliere melkveehouderij. Dagelijks melken we 65 koeien met een melkrobot en verzorgen we het daarbij behorende jongvee en kalfjes.

Levenslust

Levenslust

Nieuw-Vossemeer

Levenslust is een schapenhouderij. Daarnaast zijn er kleine dieren aanwezig zoals cavia’s, konijnen, vogeltjes, kippen en hondje Tommy.

Levensvreugde

Levensvreugde

Den Hout

Levensvreugde is een melkveebedrijf, maar er zijn ook geiten, kippen, konijnen, eenden, een ezel, een grote moestuin, tunnelkas, bloementuin en zelfs een Mariakapelletje.

Looz Corswarem Hoeve

Looz Corswarem Hoeve

Heeswijk-Dinther

Op het terrein van Kasteel Heeswijk-Dinther ligt de Looz Corswarem Hoeve. Een oude boerderij die onder meer in gebruik is als leerwerkplek voor mensen met een beperking.

Mauds Plekje

Mauds Plekje

Serooskerke

Mauds Plekje is gevestigd in een meer dan honderd jaar oude, authentieke Zeeuwse boerderij met 4 ha grasland en moestuin.

MeMo Mensen & Mogelijkheden

MeMo Mensen & Mogelijkheden

Boekel

De naam MeMo is ontstaan vanuit gedrevenheid om te kijken naar de mogelijkheden van de mensen. Bij MeMo zijn we er voor elkaar en mag iedereen zijn wie hij/zij is.

NAH Zorgatelier de Polder

NAH Zorgatelier de Polder

Waalwijk

Zorgatelier de Polder is een kunstwerkplaats voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, gelegen in de polders tussen Heusden en Waalwijk.

Nollestee

Nollestee

Melissant

De Nollestee is een zorgkwekerij waar vaste planten worden gestekt en opgekweekt.

Op de Mózik

Op de Mózik

Neerkant

Op de Mózik is een voormalig gemengd bedrijf en sinds 2006 een dagbesteding voor mensen met psychogeriatrische/ somatische aandoening.

Op je gemak

Op je gemak

Kruiningen

Zorgboerderij Op je gemak beschikt over een groot terrein met paardenstallen, een overdekte rijbak, een verwarmde binnenruimte en weiden.

Ora et Labora

Ora et Labora

's Gravenmoer

Zorghoeve Ora et Labora is geen werkend boerenbedrijf maar een dagverzorging voor ouderen. Op de boerderij is wel pluimvee aanwezig en een moestuin.

OuRes

OuRes

Groesbeek

Zorgboerderij OuRes is een ouderenresort gevestigd op een voormalige varkenshouderij in de Horst in Groesbeek, gelegen naast een prachtig natuurgebied.

Pitteperk

Pitteperk

Koudekerke

Er is volop bedrijvigheid op zorgboerderij Pitteperk: tuinbouw en natuurbeheer, er zijn koeien, een camping en een winkel.

Power to Get Up

Power to Get Up

Bergen op Zoom

Power to Get Up is een kleinschalige paardenaccommodatie in een rustige en veilige omgeving.

Rust na onrust

Rust na onrust

Schore

Zorgboerderij Rust na onrust is een voormalige boerderij met hieromheen weitjes met dieren en tuintjes.

SAMen

SAMen

Ovezande

SAM, de Holsteiner ruin, nodigt samen met andere dieren uit tot nieuwsgierig naar zichzelf willen kijken in relatie met de omgeving.

Samen Sterker

Samen Sterker

Kaatsheuvel

Samen Sterker is een kleinschalige organisatie waarbij betrokkenheid en uitgaan van de eigen kwaliteiten centraal staat.

Stichting Saga

Stichting Saga

Veghel

Stichting Saga is een leerwerkplek voor kwetsbare mensen met een begeleidingsvraag op het gebied van werken.

THuisman

THuisman

Bruchem

Op één van de meest centrale plekken in de Bommelerwaard biedt Zorgboerderij THuisman kleinschalige dagbesteding aan volwassenen en ouderen op het boerenbedrijf van familie Huisman.

Tuinderij de Es

Tuinderij de Es

Haaren (NB)

De tuin van Tuinderij de Es wordt gekenmerkt door een hoge biodiversiteit en bijzondere landschappelijke inrichting met ronde vormen.

Van ’t Zandeind

Van ’t Zandeind

Riel

Van ’t Zandeind is een kleinschalige zorgboerderij en is onderdeel van een fokbedrijf voor Belgisch witblauwe runderen.

Van der Wijst

Van der Wijst

Vorstenbosch

Op zorgboerderij Van der Wijst bestaat de agrarische tak uit een pony/paardenpension, pompoenenkwekerij, sierteelt en landbouw.

Van Loon’s Hoekske

Van Loon’s Hoekske

Kaatsheuvel

Van Loon’s Hoekske is een biologisch melkveebedrijf, landelijk gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen.

Vogelvlucht

Vogelvlucht

Wolphaartsdijk

Zorgkwekerij Vogelvlucht kweekt bloeiende planten en biedt dagbesteding aan jeugdigen en volwassenen met psycho-sociale problematiek. In beperkte mate is er mogelijkheid tot logeeropvang en woonruimte voor mensen met een laag-complexe zorgvraag.

Willemshoeve

Willemshoeve

Riel

De Willemshoeve is een dagbesteding specifiek voor mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme. De zorgboerderij is onderdeel van het melkveebedrijf van familie Van Gestel.

Zorg werkt – voor jou

Zorg werkt – voor jou

Milheeze

‘Zorg werkt – voor jou’ heeft een uitgebreid aanbod voor mensen met een hulpvraag en richt zich op gespecialiseerde dag- en logeeropvang, ambulante begeleiding, systeemtherapeutisch werk en trajectbegeleiding.

Zorgatelier Il sogno

Zorgatelier Il sogno

Berkel-Enschot

Il sogno betekent de droom in het Italiaans. Rondom de boerderij zijn dieren en veel buitenspeelruimte aanwezig.

Zorgboerderij Hapert

Zorgboerderij Hapert

Hapert

Zorgboerderij Hapert biedt dagbesteding voor mensen met dementie of somatische klachten.

Zorgboerderij Reek

Zorgboerderij Reek

Reek

Zorgboerderij Reek is van oorsprong een melkveebedrijf, maar er is nu veel rundvee. Daarnaast zijn er ook veel andere dieren, een groentetuin en een kas.