Filters
’t Angelag
Waalre

Zorgboerderij ’t Angelag biedt dagbesteding aan ouderen op het melkveebedrijf. Naast het melkvee zijn er ook veel andere dieren aanwezig.

’t Binnenveld
Schijndel

Zorghoeve ’t Binnenveld in Schijndel is een actief akkerbouwbedrijf, met de nadruk op aardappelen. De tuinen met groente, fruit en bloemen worden ingezet als zorgboerderij.

’t Brugske
Borkel en Schaft

Zorghoeve ’t Brugske ligt tegen het natuurgebied ‘De Plateaux’ aan. De landelijke ligging straalt rust uit, precies wat de gasten nodig hebben.

’t Ham
Veghel

Zorgboerderij ’t Ham in Veghel is een boerderij met jongvee, brandrode koeien en zorgtuin. Er is elke dag volop werk op de boerderij.

’t Kuyperke
Batenburg

Boerderij ’t Kuyperke ontvangt gasten in de groepsaccommodatie en richt zich daarnaast op de dagbesteding van ouderen.

’t Lieseind
Schijndel

Zorgkwekerij ’t Lieseind is een glastuinbouwbedrijf met vele tuinbouwactiviteiten. Er worden eenjarige planten gestekt, opgekweekt en verkocht.

’t Personnebos
Beuningen

Zorgboerderij ’t Personnebos wil ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking mee laten genieten van het agrarisch bedrijf.

’t Raakeind
Molenschot

Zorgboerderij ’t Raakeind is een reguliere melkveehouderij. Dagelijks melken we 85 koeien en verzorgen we het daarbij behorende jongvee.

’t Spiek
Rijkevoort

Op ’t Spiek zijn allerlei boerderijdieren aanwezig zoals: koeien, varkens, kippen, schapen, geiten, konijnen, paarden en scharrelvleeskuikens.

’t Wijland
Driewegen

’t Wijland is een zorgboerderij voor mensen die het “wij” gevoel niet altijd kennen en hierdoor moeite hebben een plekje te vinden binnen de arbeidsmarkt.

’t Geitenboerke
Veldhoven

’t Geitenboerke gunt iedereen een zinvolle dagbesteding. “Iedereen kan iets!” daar zijn we van overtuigd.

3Antonius Leerhoeve
Langeweg

Op de Antonius hoeve bieden wij in een veilige omgeving arbeidsmatige en onderwijsgerichte dagbesteding en zorg en activering.

A.A.I. centrum De Klimop
Etten-Leur

A.A.I. centrum De Klimop helpt kinderen met hulp van paarden en honden in een heerlijke landelijke omgeving.

Aan de Hand
Scharendijke

Begeleidingscentrum Aan de Hand heeft als doel kinderen met een autisme spectrum- of psychisch aanverwante stoornis een ontspannen tijd te geven.

An ’t Hoag
Rijkevoort de Walsert

Doe-boerderij An ’t Hoag is een kleinschalige boerderij en camping waar zorg en begeleiding wordt gegeven aan mensen met een hulpvraag.

Appelbloesem
Hilvarenbeek

Stichting Appelbloesem biedt mensen met dementie of geheugenproblemen een veilige plek waar zij met respect voor hun persoonlijkheid zichzelf kunnen zijn.

Arbeidslust
Sint-Oedenrode

Vanuit onze duurzame kringloopboerderij Hoeve Arbeidslust werken we met veel plezier aan onze droom van boer tot bord.

Bouwlust
Nieuwerkerk

Zorgboerderij Bouwlust ligt in het buitengebied van Schouwen-Duiveland, tussen Zierikzee en Nieuwerkerk. Omzoomd door bomen en struiken tussen de weilanden is het een heerlijk rustige plek.

BuitenGewoon
Raamsdonk

BuitenGewoon biedt professionele begeleiding en kleinschalige logeeropvang aan kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum en/of ADHD.

Buitenleven
Groesbeek

Zorgboerderij Buitenleven is een modern rundveebedrijf waar gasten kunnen meegenieten van het leven op het platteland.

Buyskêrke
Zoutelande

Christelijke zorgboerderij Buyskêrke biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap.

Catharina Maria Hof
Kamperland

Zorgboerderij Catharina Maria Hof is een akkerbouwbedrijf waar aardappelen, bieten, granen en luzerne worden geteeld.

D’n Hoef
Lierop

Op D’n Hoef draait het op schooldagen en in weekenden en vakanties om bewustwording van jezelf en de eigen omgeving. De natuur staat hierin centraal.

D’n Oerse Have
Veldhoven (Oerle)

Zorgboerderij d’n Oerse Have laat cliënten met een arbeidshandicap en de kwetsbare burger gewoon meedoen.

Dagbesteding Memo
Gemert

Bij onze dagbesteding bieden we volwassen mensen dagbesteding in een klein groepje. Daarbij denken we in mogelijkheden.

De Akkerwinde
Nisse

De Akkerwinde biedt ontwikkelingsgerichte, arbeidsmatige dagbesteding aan volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en zaterdagopvang aan kinderen en jongeren met een zorgvraag.

De Bremberg
Etten-Leur

Bij zorgboerderij De Bremberg wordt zorg gecombineerd met het werken op de vaste plantenkwekerij en genieten van het buitenleven.

De Broekse Hoeve
Mariahout

Zorgboerderij De Broekse Hoeve biedt mensen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking en/of NAH een zinvolle dagbesteding, met de mogelijkheid om te logeren.

De Cinquant
Haps

De Cinquant is gespecialiseerd in zorg, gecombineerd met boerderijwerkzaamheden, en het onderhouden van de natuur. Toch is het altijd een echte boerderij gebleven!

De Elsburg
Berlicum

Zorgboerderij De Elsburg biedt gezellige, veelzijdige dagbesteding op het platteland. Er zijn schapen, koeien, kippen, paarden en een kattenpension.

De Elsten
Bladel

Zorghoeve de Elsten is een kleinschalige dagbestedingsplek voor mensen die graag actief in het leven willen blijven staan, ieder op eigen niveau.

De Gagelhoeve
Mill

Op de Gagelhoeve woont een kleine kudde Friese paarden en een pony. Hiermee worden coaching, trainings- en therapietrajecten verzorgd.

De Gastvrijheid
Velp (NB)

Zorg- en gastenboerderij De Gastvrijheid biedt zorg op maat, of het nu gaat om dagbesteding of logeeropvang.

De Groenen ‘Of
Kloosterzande

De Groenen ‘Of is een kleinschalig zorgproject, gevestigd op een woonboerderij aan de rand van het dorp Kloosterzande in Zeeuws-Vlaanderen.

De Haartse Hoeve
Beugen

Zorgboerderij De Haartse Hoeve is gelegen aan het prachtige natuurgebied De Vilt en biedt deelnemers een fijne dag midden in de natuur.

De Hagelaar
Best

De visie van De Hagelaar is mensen meer laten bewegen, elke dag eten van eigen land en op deze manier langer uit de verpleegzorg blijven.

De Heerevelden
Handel

Activiteitenplek de Heerevelden is een kleinschalige zorgonderneming gelegen op een rustige locatie in het buitengebied van Handel.

De Helenahoeve
Helenaveen

De Helenahoeve biedt een plek waar jongeren en jongvolwassenen met ‘beperking(en)’ hun tijdelijke verblijf op een zinvolle wijze kunnen invullen samen met de andere bewoners.

De Hoeve
Liessel

Zorgboerderij De Hoeve is een gangbare paardenhouderij die zich richt op dagopvang en activering voor zowel kinderen als volwassenen.

De Kaasdonk
Raamsdonk

De Kaasdonk is een kaas- en zorgboerderij waar op ambachtelijke wijze kaas gemaakt wordt van koemelk en geitenmelk.

De Kailakkers
Hooge Mierde

Dagbeleving de Kailakkers biedt kleinschalige dagbesteding aan mensen met (beginnende) dementie en andere geheugenproblemen.

De Kuijkhoeve
Valkenswaard

De Kuijkhoeve biedt zinvolle dagbesteding, waar een balans gezocht wordt in de juiste hoeveelheid prikkels.

De La Vie
Nispen

Zorgbureau De la Vie richt zich op het voorkomen, behandelen, begeleiden en/of draaglijk maken van verschillende problematieken.

De Leemberg
Woensdrecht

Bij zorgboerderij De Leemberg wordt gebruik gemaakt van de rustgevende werking van het buitenleven, de ruimte en de omgang met dieren en mensen.

De Liesvelden
Beek en Donk

Bijzonder aan zorgboerderij De Liesvelden is dat de accommodatie geheel is aangepast aan mensen die rolstoelafhankelijk zijn.

De Locatie
Vlijmen

Zorgboerderij De Locatie biedt kleinschalige en persoonlijke hulp aan jongeren in een vertrouwde omgeving en verbindt wonen, werken en zorg met elkaar op één locatie.

De Maashoeve
Haarsteeg

Zorgboerderij de Maashoeve is een traditioneel melkveebedrijf met ongeveer 80 melkkoeien en het nodige kleinvee.

De Maashof
Maasbommel

Zorgboerderij de Maashof biedt ondersteunende en activerende zorg aan mensen van alle leeftijden, die behoefte hebben aan persoonlijke aandacht.

De Mekkerbek
Baarle-Nassau

De Mekkerbek is een productieve boerderij met een échte boer en boerin en échte werkzaamheden in combinatie met veel hobbydieren.

De Noordhoek
’s-Heer Abtskerke

Wij zijn een christelijke zorgboerderij en bieden zorg en begeleiding aan mensen met een (ernstige) verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

De Ouwe Tol
Bergen op Zoom

Met een tuin van 7500 m2 is dit een uitstekende plek om onder begeleiding aan de slag te gaan. Hierbij kan je denken aan werken in de tuin, iets creatiefs maken, wandelen en koken met producten uit eigen tuin.

De Paalse Hoeve
Graauw

Op en rond het erf van zorgboerderij De Paalse Hoeve bevindt zich een landschapstuin met verschillende soorten planten, bloemen en bomen.

De Polder
Etten-Leur

Zorgboerderij de Polder is een melkveebedrijf met jongveeopfok, waar mensen kunnen meegenieten van de rust, de ruimte, natuur en de dieren.

De Rebus
Bergen op Zoom

De Rebus is een kleinschalige zorgboerderij die dagbesteding aanbiedt aan diverse doelgroepen, onder wie jongeren en jongvolwassenen.

De Ruige velden
Lepelstraat

De Ruige velden biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, die affiniteit hebben of willen krijgen met het Brabantse boerenleven.

De Stoofhoeve
Poortvliet

Zorgboerderij de Stoofhoeve is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met dementie en andere geheugenproblematiek.

De Vrijbuiter
Hedel

Onze boerderij ligt midden in het buitengebied waar wij volop mogelijkheden en kansen hebben om optimaal van de buitenruimte te kunnen profiteren.

De Wederloop
Diessen

De Wederloop is een boerderij met melkvee, varkens, kleinvee en huisdieren, gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Broek’.

De Zwaluw
Lage Zwaluwe

De Zwaluw is een biologisch akkerbouwbedrijf en biedt veelzijdige dagbesteding. Klanten zijn er ook welkom: in de groentenpluktuin en in de winkel.

Den Hof
Halsteren

Boerderij Den Hof bestaat uit 3 takken: de melkveehouderij, een boerderijwinkel met terras en de zorgboerderij.

Dobbelshoeve
Heeswijk-Dinther

Zorgboerderij Dobbelshoeve biedt voor een klein gezelschap van mensen met een beperking passend werk onder professionele begeleiding.

EQuiMio
Sint-Annaland

De rust, de ruimte, het respect voor mens, dier en omgeving bij EQuiMio helpt volwassenen en kinderen om de rust in zichzelf te vinden.

Equus & Ego | Jeugd en Gezin
Drongelen

Equus & Ego | Jeugd en Gezin is een kleinschalige jeugdzorgorganisatie waar het (terug)vinden van de kracht in kinderen en jongeren centraal staat.

Giersbergen
Drunen

Zorgboerderij Giersbergen heeft een grote moestuin en een forse timmerwerkplaats, een mooie vijver en diversen soorten kleinvee, koeien en paarden.

Goeiedag Dagbesteding
Rijkevoort

Onze aandacht gaat uit naar ouderen die zelfstandig wonen, maar door omstandigheden meer behoefte hebben aan structuur, activiteiten en gezelligheid.

Het Kleine Bos
Boxtel

Zorgboerderij Het Kleine Bos ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied De Kampina. Er wordt passende dagbesteding aan ouderen geboden in een kleinschalige sfeer.

Het Scheiend
Oirschot

Het Scheiend is een zorgboerderij voor ouderen gelegen tussen de 2 prachtige natuurgebieden De Mortelen en De Kampina.

Het Spekrijt
Deurne

Het Spekrijt is een zorgboerderij met onbegrensde mogelijkheden. Er is zoveel te doen, je vervelen gebeurt hier bijna niet. Iedereen kan zijn of haar eigen tempo bepalen.

Intzadel
Oud-Vossemeer

Zorgboerderij Intzadel is een paardenhouderij en is gespecialiseerd in het zo natuurlijk mogelijk houden, verzorgen en huisvesten van Tinkers.

Japara
Erp

Zorgboerderij Japara heeft als doel om volwassenen en kinderen met diverse soorten zorgvragen een passende dagbesteding aan te bieden.

Jodi-Sintepier
Nieuwvliet

Op zorgboerderij Jodi-Sintepier zijn veel verschillende soorten fruit­bomen, een bloemen- en groentetuin en weiden met grote en kleine dieren.

Kakelbont
Dinteloord

Zorghoeve Kakelbont is een gemengd bedrijf met fruitteelt en pluimvee. Het is een KAKELBONT gezelschap!

Kiplekker
Reusel

Zorgboerderij “Kiplekker” is een kleinschalige zorgboerderij, gestart in 2011 op het al bestaande pluimveebedrijf.

Klaterspeel
Maarheeze

Zorgboerderij Klaterspeel is een vleesvarkensbedrijf. Naast de vleesvarkens zijn er nog diverse andere dieren op de boerderij aanwezig.

Kwiek
Hoogeloon

Zorgboerderij Kwiek Zorgboerderij Kwiek is gevestigd in het Kempische dorp Hoogeloon. In samenwerking met Kaasboerderij…

Landleven
Kortgene

Bij zorgboerderij, veeteelt- en akkerbouwbedrijf Landleven worden elke dag de koeien gemolken, de kalfjes gevoerd en er wordt op het land gewerkt.

Leekzicht
Boerdonk

Leekzicht is een reguliere melkveehouderij. Dagelijks melken we 65 koeien met een melkrobot en verzorgen we het daarbij behorende jongvee en kalfjes.

Levenslust
Nieuw-Vossemeer

Levenslust is een schapenhouderij. Daarnaast zijn er kleine dieren aanwezig zoals cavia’s, konijnen, vogeltjes, kippen en hondje Tommy.

Levensvreugde
Den Hout

Levensvreugde is een melkveebedrijf, maar er zijn ook geiten, kippen, konijnen, eenden, een ezel, een grote moestuin, tunnelkas, bloementuin en zelfs een Mariakapelletje.

Looz Corswarem Hoeve
Heeswijk-Dinther

Op het terrein van Kasteel Heeswijk-Dinther ligt de Looz Corswarem Hoeve. Een oude boerderij die onder meer in gebruik is als leerwerkplek voor mensen met een beperking.

Mauds Plekje
Serooskerke

Mauds Plekje is gevestigd in een meer dan honderd jaar oude, authentieke Zeeuwse boerderij met 4 ha grasland en moestuin.

NAH Zorgatelier de Polder
Waalwijk

Zorgatelier de Polder is een kunstwerkplaats voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, gelegen in de polders tussen Heusden en Waalwijk.

Ons Buiten
Haaren

Op onze kinderzorgboerderij is er alle ruimte voor kinderen en jongeren met een achterstand. Hier kunnen ze op hun eigen tempo vaardigheden ontwikkelen.

Ons Thuis
Schijndel

Zorgboerderij Ons Thuis biedt mensen met een zorgvraag een kleinschalige en fijne dagbesteding aan op de knusse en moderne zorgboerderij.

Op de Mózik
Neerkant

Op de Mózik is een voormalig gemengd bedrijf en sinds 2006 een dagbesteding voor mensen met psychogeriatrische/ somatische aandoening.

Op je gemak
Kruiningen

Zorgboerderij Op je gemak beschikt over een groot terrein met paardenstallen, een overdekte rijbak, een verwarmde binnenruimte en weiden.

Ora et Labora
's Gravenmoer

Zorghoeve Ora et Labora is geen werkend boerenbedrijf maar een dagverzorging voor ouderen. Op de boerderij is wel pluimvee aanwezig en een moestuin.

OuRes
Groesbeek

Zorgboerderij OuRes is een ouderenresort gevestigd op een voormalige varkenshouderij in de Horst in Groesbeek, gelegen naast een prachtig natuurgebied.

Pitteperk
Koudekerke

Er is volop bedrijvigheid op zorgboerderij Pitteperk: tuinbouw en natuurbeheer, er zijn koeien, een camping en een winkel.

Power to Get Up
Bergen op Zoom

Power to Get Up is een kleinschalige paardenaccommodatie in een rustige en veilige omgeving.

Power to the People
Aarle-Rixtel

Zorgboerderij Power to the People biedt dagbeleving in groepsverband aan ouderen met een hulpvraag.

Rust na onrust
Schore

Zorgboerderij Rust na onrust is een voormalige boerderij met hieromheen weitjes met dieren en tuintjes.

SAMen
Ovezande

SAM, de Holsteiner ruin, nodigt samen met andere dieren uit tot nieuwsgierig naar zichzelf willen kijken in relatie met de omgeving.

Samen Sterker
Kaatsheuvel

Samen Sterker is een kleinschalige organisatie waarbij betrokkenheid en uitgaan van de eigen kwaliteiten centraal staat.

Stichting High Five
Herpt

De locatie van Stichting High Five, leerwerkplek Buytenhove ligt in de groene polders tussen Heusden en Herpt. Wij bieden kleinschalige lokale dagbesteding aan.

Stichting Saga
Veghel

Stichting Saga is een leerwerkplek voor kwetsbare mensen met een begeleidingsvraag op het gebied van werken.

THuisman
Bruchem

Op één van de meest centrale plekken in de Bommelerwaard biedt Zorgboerderij THuisman kleinschalige dagbesteding aan volwassenen en ouderen op het boerenbedrijf van familie Huisman.

Tuinderij de Es
Haaren (NB)

De tuin van Tuinderij de Es wordt gekenmerkt door een hoge biodiversiteit en bijzondere landschappelijke inrichting met ronde vormen.

Van ’t Zandeind
Riel

Van ’t Zandeind is een kleinschalige zorgboerderij en is onderdeel van een fokbedrijf voor Belgisch witblauwe runderen.

Van der Wijst
Vorstenbosch

Op zorgboerderij Van der Wijst bestaat de agrarische tak uit een pony/paardenpension, pompoenenkwekerij, sierteelt en landbouw.

Van Loon’s Hoekske
Kaatsheuvel

Van Loon’s Hoekske is een biologisch melkveebedrijf, landelijk gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen.

Willemshoeve
Riel

De Willemshoeve is een dagbesteding specifiek voor mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme. De zorgboerderij is onderdeel van het melkveebedrijf van familie Van Gestel.

Zo Gewoon
Reek

De belangrijkste kracht van Zo Gewoon wordt gevormd door de rustgevende groene omgeving, de open en ongedwongen sfeer, de begeleiding gericht op zelfredzaamheid en autonomie en het contact met de dieren.

ZO, Zorgboerderij Zundert
Klein-Zundert

ZO, Zorgboerderij Zundert is een kleinschalige Zorgboerderij waar je wordt uitgenodigd in jezelf en je eigen kunnen te leren vertrouwen.

Zorgatelier Il sogno
Berkel-Enschot

Il sogno betekent de droom in het Italiaans. Rondom de boerderij zijn dieren en veel buitenspeelruimte aanwezig.

Zorgboerderij Hapert
Hapert

Zorgboerderij Hapert biedt dagbesteding voor mensen met dementie of somatische klachten.

Zorgburo Memo Mensen en Mogelijkheden
Boekel

Wij bieden vele verschillende activiteiten aan in de omgeving van het mooie Boekel. Bij Zorgboerderij Memo in Boekel en bij het service-klusteam in Boekel en Gemert.