Woon- en werkvoorziening “Hou je dak vast”

Stichting “Hou je dak vast” is een kleinschalige woon- en werkvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden 24-uurszorg op een plek die rust, ruimte, natuur, veiligheid en gezelligheid biedt en stimulerend werkt.

Ons primaire doel is het welbevinden van onze bewoners want alleen vanuit welbevinden is groei mogelijk. Om tot dit doel te komen is een open en duidelijke communicatie met alle betrokkenen noodzakelijk. Samen zorgen we ervoor dat onze bewoners gezien, gehoord en begrepen worden.

In ons huis heeft ieder een eigen slaapkamer en delen we een grote woonkamer met open keuken en de sanitaire voorzieningen. Op het terrein is de kantine voor de dagbesteding. We hebben wat hobbyvee; varkentjes, schaapjes, dwerggeiten, herten, pony’s, kippen, eenden, konijnen en cavia’s. Er is een grote moestuin en o.a. een fietspad, trampoline, schommel en op mooie zomerdagen een klein zwembadje.

We zijn gestart vanuit een ouderinitiatief en één van de ouders; Dayène Kolenbrander woont in het voorhuis en is de spil van het geheel. Vanuit haar opleiding HBO-IW en jarenlange ervaring in de zorg zorgt ze samen met mede-ouder en bestuurder Jacko Tops en een vast team van begeleiders dat onze bewoners de juiste professionele begeleiding krijgen.

Hulp op maat

Onze Zorgboerderij is gespecialiseerd in hulp voor specifieke doelgroepen, leeftijden en zorgvragen. Neem voor meer informatie contact op.

Doelgroep


  • Verstandelijke beperking

Leeftijd


  • Volwassenen (18 - 65 jr)

Zorgvraag

Onze begeleiders staan altijd voor u klaar.

  • 24 uurszorg

Activiteiten

  • Wonen
  • Dagbesteding; 2 dagen per week voor de vaste bewoners.