Zorgatelier Il sogno

Il sogno betekent de droom in het Italiaans. Dat dromen niet altijd uitkomen zoals we het gehoopt hadden kennen we allemaal. Maar wij vanuit Il sogno willen er alles aan doen om toch zo dicht mogelijk bij uw droom te blijven en samen te kijken hoe we de zorgen rondom uw kind of uzelf zo laag mogelijk te houden.

Rondom de boerderij zijn dieren en veel buitenspeelruimte aanwezig. Er zijn onder meer pony’s, geiten, konijnen, kippen, eenden en katten. Onze begeleiding is gericht op veel individuele aandacht. De groepen bestaan uit maximaal 8 kinderen met twee begeleiders.
Juist de 1 op 1 aandacht maakt dat er snelle groei te zien is bij de kinderen en dat er goed aan individuele doelen gewerkt kan worden. Ook bieden we ambulante thuisbegeleiding.

Dit alles doen wij met een team van professionals, allen in bezit van een goedgekeurde VOG en een diploma gericht op hulpverlening en werkend vanuit het kwaliteitssysteem van zorgboerderijen. We leveren voornamelijk zorg vanuit PGB of Zorg in Natura.

Hulp op maat

Onze Zorgboerderij is gespecialiseerd in hulp voor specifieke doelgroepen, leeftijden en zorgvragen. Neem voor meer informatie contact op.

Doelgroep


  • Autisme Spectrum stoornis

Leeftijd


  • Kinderen (4 - 17 jr)
  • Volwassenen (18 - 65 jr)

Zorgvraag

Onze begeleiders staan altijd voor u klaar.

  • Arbeidsmatige Dagbesteding
  • Begeleiding Individueel
  • Dagbesteding
  • Logeren

Activiteiten

Ons activiteitenaanbod is vooral gericht op een soort van verlengstuk van thuis. Wat ze bij ons kunnen doen, kunnen ze vaak thuis ook doen. Hierdoor groeien de keuzemogelijkheden in activiteiten voor de kinderen en ook de zelfstandigheid groeit hiermee. Ook onze dieren zijn een vast onderdeel bij de activiteiten (maar voor de kinderen die dat liever niet willen is dat ook geen probleem).